10-02-2018 vv Bennekom 4 - Boomkwekersteam

11.30 het tijdstip waarop de kwekers deze zaterdag paraat dienden te staan op het kunst grasveld van vv Bennekom.

Terwijl Bennekom 3 volop aan hun warming up bezig was kwam men toch maar even in de kleedkamer van de kwekers informeren of men compleet was aangezien 2 minuten voor de aftrap alleen Mark bezig was met zijn warming up. De coach van DFS stelde hem gerust, en dat men om half twaalf met 11 spelers aan de start zouden staan. De coach had vandaag alleen de taak de elf beschikbare spelers op de goede positie neer te zetten.

De eerste tien minuten waren voor Bennekom en was het dankzij doelman Arco nog 0-0 na een kwartiertje waren de kwekers warm. Na een serie van 4 hoekschoppen voor DFS, welke alle gevaar en kansen voorbracht was het Joost die een verlengde corner formidabel afronde 0-1. De kwekers bleven dominant en het was tien minuten later toen Joost de defensie van Bennekom zijn hielen liet zien en de 0-2 aantekende. Met nog een kwartiertje te gaan deze helft, was het Antonie die binnen schoot in de lange hoek 0-3. Men leek warm bij DFS en geheel uit niets, en door niet alert reageren na uitstappen om buitenspel te creëren, tekende men de 1-3 aan. Dit gaf onnodige frustratie bij de kwekers waarop Bennekom nog voor de rust op 2-3 kwam.

Ondertussen waren de drie reserve spelers die hun warming up gedaan hadden in de kweek gearriveerd. De tweede helft bleven de licht geblesseerde Govert en vedette Gert-jan achter in de kleedkamer en werden zij vervangen door Noah en Henri.
De tweede helft stond in teken van the one man show genaamd Joost. Na een kwartier zette hij de kwekers op 2-4 ,ondertussen was Tom vervangen door Joost en niet veel later moest de al weken top fitte Adriaan zich geblesseerd laten vervangen. Govert nam deze taak op zich. Dat doelman Arco een latertje die avond er voor gehad had bleek wel hoe de 3-4 viel. Maar daar was weer Joost die de gehele defensie dol draaide bij Bennekom 3-5.
De Coach van DFS viel bijna van de bank toen men nog geen drie minuten later alweer een onnodige treffer tegen kreeg 4-5 met nog tien minuten te gaan ging de bal voor DFS terecht op de stip en was het Mark om de 4-6 te maken.

Het slot akkoord was wederom voor Joost die na een solo besloot de bal voorlangs te spelen, zelfs de tegenstander had waardering voor deze gigant en besloot de bal achter zijn eigen doelman te werken 4-7. De eind conclusie van deze middag was van de zeer goed fluitende scheidsrechter met de woorden met twee ploegen die willen voetballen en twee goud eerlijke grensrechters zijn al deze doelpunten een genot om als neutrale man mee te maken.