Wedstrijd: Boomkwekersteam vs Advendo '57 4
1-0 Joost
2-0 Mark v Burken
3-0 Joost
4-0 Mark de Wit

Wederom een zege voor de kwekers. En nee, dit is geen grap. Eerste helft waren de kwekers de bovenliggende partij en dit resulteerde ook in een heerlijke stiftgoal van Joost. De kwekers misten ook her en der wat kansen om de voorsprong te vergroten. Aan de andere kant waren er er ook wat haggelijke momenten voor de goal van de kwekers maar een sterk keepende Arco bleek deze middag een rots in de branding te zijn.

De tweede helft begon wat wijfelend aan de kant van de kwekers maar toen Mark v Burken met een mooie actie de 2-0 maakte was het over voor Advendo '57 4. De kwekers speelden de wedstrijd sterk uit en via een goed uitgespeelde goal van Joost en een mooi afstandsschot van Mark de Wit werd het zelfs nog 4-0. Aan de andere kant kwamen de moegestreden mannen van Advendo '57 4 niet meer door de hechte defensie van de kwekers. Weer een stap dichter bij de felbegeerde titel. Nu twee weken rust voordat er thuis aan wordt getreden tegen Ona.